Filosofi
Vi på DreamLab ser till hela människan vilket genomsyrar allt vårt arbete. Det är en rad förutsättningar som krävs för att människor ska trivas på jobbet. Ergonomiska arbetsplatser, bra luft, ljus osv är viktiga faktorer, trevlig stämning mellan medarbetarna likaså.
En annan förutsättning för harmoni och balans är att personalens barns dagis/skola fungerar bra, annars skapas stress hos medarbetarna.
Forskningsresultat visar att motiverande medarbetare är friskare och mer effektiva än dem som tycker arbetet är tråkigt och som inte upplever att de har någon möjlighet att påverka sin situation. Det handlar inte bara om att det ska vara mysigt på jobbet. I slutänden innebär det faktiskt också intäkter för företagen. För friska motiverade medarbetare är lönsammare än sjuka och omotiverade. Det innebär också lägre personalomsättning.
Vi på DreamLab tycker det är viktigt med goda och långsiktiga relationer med våra medarbetare. Både med dem som jobbar här på DreamLab och de som jobbar hos våra kunder.

Våra nöjda kunder är vår marknadsföring.
Vi hänvisar därför också till vårt samarbete med Design & Health och även till vårt samarbete med företaget Bottom Line.
 
© DreamLab AB, Birger Jarlsgatan 104, 114 20 Stockholm, Tel 08-612 85 00, Fax 08-15 45 70, e-mail info@dreamlab.se